Bewust zijn in het engels


10.10.2019 Auteur: Djoni

Dutch Ik denk dat baby's en kinderen eigenlijk meer bewust zijn dan wij, volwassen. Meer bij bab. Dutch Volgens hem moesten we ons bewust zijn van de superioriteit van onze beschaving.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Dutch Uit alle onder jongeren uitgevoerde opiniepeilingen blijkt dat veel jongeren zich bewust zijn van de gevaren en van de noodzaak van gedragsverandering.

De Virility Ex proefabonnement is al lang opgericht om te helpen de consument zich bewust zijn van de kruidengeneeskunde. Dutch bewust zijn van Meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek. Dutch De heer Henderson zal zich zeker bewust zijn van zijn positie als fungerend Raadsvoorzitter.

U moet zich bewust zijn van je podcast duur.

Dutch Uit de reactie van deze commissies blijkt hoezeer de leden zich bewust zijn van het potentieel van bewust zijn in het engels vervoer over de binnenwateren in Europa, zoals de heer McMahon goedkoopste periode reis new york heeft opgemerkt. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen.

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen. Dutch En wij dienen ons ervan bewust te zijn dat dit een eindige bron is.

Consumers must be aware of their rights.

  • U moet zich bewust zijn van zakkenrollers in Barcelona. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.
  • Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Dutch Deze cijfers tonen duidelijk aan dat de Verenigde Staten zich bewust zijn van de handels- en politieke belangen die op het spel staan in de filmindustrie en de audiovisuele sector.

"zich bewust zijn" vertalen - Engels

An affected or at-risk person must be aware of possible triggers and early warning signs. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. All tourists should be aware of this situation. Lees hier meer. Meer bij bab.

Resultaten: Dutch Ik denk dat baby's en kinderen eigenlijk meer bewust zijn in het engels zijn dan wij, volwassen. Ross Poldark leeft en moet zich bewust zijn van onze pogingen om. The stability programmes presented indicate that the Member States are aware of these needs. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "bewust zijn" in Engels.

English existence. English to be to exist.

Zojuist vertaald

Dutch Deze cijfers tonen duidelijk aan dat de Verenigde Staten zich bewust zijn van de handels- en politieke belangen die op het spel staan in de filmindustrie en de audiovisuele sector. You must be aware of the incredible stupidity of that class. Dutch We zijn bewust een kwartiertje later begonnen, zodat hij nog aan de beraadslaging deel kan nemen. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dutch Taalonderwijs is de voornaamste basisvoorwaarde voor menselijke communicatie, voor burgerschap en voor het zich bewust zijn en het uitoefenen van rechten. Human resource managers are required to be aware of these innovations to maximize the recruitment process? Deze zinnen komen van externe bronnen hoe laat wordt het licht in oostenrijk bewust zijn in het engels misschien niet nauwkeurig.

Dutch Wij moeten ons bewust zijn van alle vraagstukken die in het verslag aan de orde worden gesteld. An affected or at-risk person must be aware of possible triggers and early warning signs.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, bewust zijn in het engels.

Ook in de database

Dutch Ook moeten we ons bewust zijn van de aanzienlijke steun die de sector in de Verenigde Staten ontvangt. EN to be aware of to be conscious of to realize. Dutch bewonen bewoner bewonersorganisatie bewoning bewoonbaar bewoonbare staat bewoonbare zone bewoond  bewoording bewust bewust zijn bewuste keuze bewusteloos bewusteloos raken bewusteloos slaan bewustworden van bewustwording bewustwording creëren bewustwordingsproces bewustzijn bewustzijn creëren Bovendien biedt bab.

Meer bij bab.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Waarom doe je het niet allebei. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "bewust zijn" in Engels. Dutch De huidige leiders zijn microsoft surface pro review australia bewust van hun historische verantwoordelijkheid.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Although very safe, bewust zijn in het engels, like all tourist destinations one should be aware of pickpockets.

English to be to exist.

"bewust zijn" vertalen - Engels

For this to happen, though, parents need to be aware of the fact that there are risks. U moet zich bewust zijn van de ongelooflijke domheid van die klasse. Human resource managers moeten zich bewust zijn van deze innovaties om het wervingsproces te maximaliseren.

De Virility Ex proefabonnement is al lang opgericht om te helpen de consument zich bewust zijn van de kruidengeneeskunde! Dutch Ook moeten we ons bewust zijn van camping l ourthe ardennen aanzienlijke steun die de sector in de Verenigde Staten ontvangt.

Dutch Wij vragen ons af of de lidstaten zich wel bewust zijn van hun verantwoordelijkheid in dit opzicht?


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@sayaprod.com
Adverteren op de portal sayaprod.com