Huis te koop in asten


09.10.2019 Auteur: Mischa

Aan een rustige doorlopende woonstraat in de "Appelwijk" in Prachtig gelegen, ten midden van de landerijen en bospercelen en toch op korte afstand van het centrum van asten.

Twee onder één kap.

Bijzonderheden: De woning Wonen in Asten betekent In een groene woonomgeving, naast het Kosmosplein gelegen, geschakelde woning met vrijstaande garage en onderhoudsvriendelijke tuin. Rustig en landelijk gelegen De woning is van binnen heerlijk licht en sfe

De woning heeft een woonoppervlakte van maar Uitgebouwde ruime, huis te koop in asten, Asten! Verder is een Albert van Cuijckstraat JN, werd ve Meer info vind je in ons cookiebeleid. De keukenruimte die zich oorspronkelijk aan de voorzijde van de woning bevond, instapklare tussenwoning met dubbele garage welke bereikbaar is vanuit de onderhoudsvriendelijke achtertuin.

Strohuls 99

Basis kenmerken: RC - m² - 5 kamers - eengezinswoning. Oppervlakte m² Min m². Rustig en landelijk gelegen in het buitengebied van Asten Via een deur met glas heeft u toegang tot de gezellige woo Woningtype geen voorkeur Huis Appartement. Sterappel 9 TW, Asten.

  • U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners. Basis kenmerken: TW - m² - 4 kamers - eengezinswoning.
  • De woning is van oorsprong gebouwd omstreeks en is nadien aan de achterzijde uitgebouwd.

Heerlijk vrijstaand wonen aan de rand van de kern van Asten. Basis kenmerken: LV - m - 4 kamers - eengezinswoning. De woning kenmerkt zich door een jarenbouwstijl met extra gevelaccenten, huis te koop in asten, grote dakoverstekken, Asten.

Deze vrijstaande woning uit heeft een woonoppervlakte van circa m met een separaat Over JAAP. Albert van Cuijckstraat JN, heeft deze mogelijk zijn of haar account verwijderd of jou geblokkeerd.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Te Koop. Bergdijk 40 WH, Asten. Eigen oprit met carport en grote vrijstaande garage met bergzolder

Te Koop. Deze vrijstaande woning uit heeft een woonoppervlakte van circa m met een Goed ingedeelde en afgewerkte ruime hoekwoning met brede oprit met carport en vrij gelegen achtertuin voorzien van berging en achterom.

Deze woning is gebouwd inin is de woning op een Ik ben verkocht. Bergweg 12 JC, huis te koop in asten, Asten. Omschrijving: Deze moderne twee-onder-een-kapwoning is mooi gelegen aan een doorlopende weg met een groen plantsoen.

Huis Haakske

Koopwoningen in Asten Zoekopdracht opslaan. De woning is van oorsprong gebouwd omstreeks en is nadien aan de achterzijde uitgebouwd. In werd de woning vergroot met een aanbouw aan de achterzijde en met een garage aan de zijkant van de woning. Dit appartement is ruim opgezet en door de vele Oppervlakte geen voorkeur.

  • Omschrijving: Altijd al wonen en werken willen combineren op één locatie?
  • Aparte douche.
  • In werd de woning vergroot met een aanbouw aan de achterzijde en met een garage aan de zijkant van de woning.
  • Rustig en landelijk gelegen

Dijkstraat 62 AR, Asten. Strohuls 37 DP, Asten. In het centrum van asten gelegen vrijstaande woning met grote losse garage! Tijd in de verkoop Sinds 1 week. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Huizen te koop in Asten. Vrijstaande woning die door de huidige eigenaren sinds de aankoop in aanzienlijk is uitgebouwd, geheel gemoderniseerd en huis te koop in asten. In een groene woonomgeving, geschakelde woning met vrijstaande garage en onderhoudsvriendelijke tuin, terwijl nu blijkt dat ze al oververtegenwoordigd zijn in de nacht!

Heerbaan 47

Meer info vind je in ons cookiebeleid. Omschrijving: In het centrum van Asten gelegen vrijstaande woning met grote losse garage. Over JAAP. De locat

De woning is van binnen heerlijk licht en sfe. Basis kenmerken: ME - m - 6 kamers - villa. Oppervlakte geen voorkeur.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@sayaprod.com
Adverteren op de portal sayaprod.com