Camping caldonazzomeer met zwembad


09.10.2019 Auteur: Queenie

Mooie verzorgde camping. Campings Caldonazzo.

Hermes Accommodatietype: Stacaravan Fiji 2 Waardering: 8. Deze heeft twee zwembaden waarvan één overdekt. Ze hebben ook nooit gevraagd of alles goed was of het beviel en of ze nog iets konden betekenen.

De camping biedt 37 plaatsen en men kan gebruik maken van het zwembad. Trento is een leuke stad met een mooi kasteel en is een kwartier rijden.

Ook comfort appartementen.

Heerlijk sfeertje. Lopesan Costa Meloneras. Nieuw sanitair vanaf Camping Belvedere, ligt omgeven door een prachtige natuur, verkoopt Camping caldonazzomeer met zwembad Kwast metalen kistletters sjablonen van het hele alfabet, 45; Ndl, bewegingswetenschappen en aanverwante studierichtingen, maar beslist niet shabby of alternatief. Ruime plaatsen 80 - m. We hadden een fijn plekje?

  • Baeckelandt Accommodatietype: Stacaravan Fiji Waardering: 9. Vriendelijk en behulpzaam Vacansoleil-en receptiemedewerkers.
  • Omgeven door de Dolomietentoppen op m hoogte een zeer mooie luxueuze camping.

Plattegrond in Italië

Trento is een leuke stad met een mooi kasteel en is een kwartier rijden. Het meer is heerlijk om in te zwemmen en je kunt op doordeweekse dagen fijn gebruik maken van het naastgelegen lido. Oudere jeugd niet meer welkom!! Voor ons een reden om nooit meer bij Vacansoleil te boeken. Leijendekker Accommodatietype: Stacaravan Fiji 2 Waardering: 8. Trentino en Zuid Tirol.

  • Men spreekt Nederlands op de receptie.
  • Even genoeg waterpret?

Staat van het sanitair matig, wel schoon. Fijne camping en zeker voor de kinderen. Familiecamping aan de rustige kant van het meer. KK Anouk ,  Uitgangspunt voor vele mogelijkheden van vakantieplezier 's zomers camping caldonazzomeer met zwembad 's winters.

Camping San Cristoforo

Nierop Accommodatietype: Bungalowtent Navajo Waardering: 9. Klaar voor activiteit! Animatieprogramma was niet veelzijdig Enthousiast animatie team en leuk restaurant.

Tevens prachtige appartementen. Veel gezinnen die hier 3 weken staan, lekker rustig en ontspannen voor de kinderen en veel te beleven in de omgeving. De camping heeft goede sanitaire voorzieningen en vormt een uitvalsbasis voor bergwandelaars.

Dit klimbos is voor de fanatieke wandelaars onder ons. Plaatsen met of zonder schaduw op grasveld, camping caldonazzomeer met zwembad. Aan de zuidkant bij buurman Lago di Levico vind je natuurreservaat Cannetto di Levico, een klein paradijs.

Zoek op faciliteiten Italië

Desgewenst frietjes voor de liefhebber om mee te nemen maar voor 6 pers. Leuke camping, mooi gelegen en ideaal voor kleine kinderen door de vele speeltoestellen en overzichtelijkheid. Valt ook goed in de smaak bij jongeren. Plaatsen van 6 en 10A.

Het restaurant was prima. Werken bij Zoover. Plaatsen met of zonder schaduw op grasveld. Beschutte plaatsen. Zwembad is wat klein en koud water. Op de camping stonden vooral Nederlanders. Een hl camping caldonazzomeer met zwembad minpunt en dat is de ligging van de homemobils tov elkaar.

Italië - Trentino/Zuid-Tirol - San Cristoforo

Wij hadden een mobile home van Vacansoleil zonder airco, die een flinke opknapbeurt best kan gebruiken. Het animatieteam is erg leuk, onze meiden hebben genoten! Deze zijn heel klein, er is weinig privacy. Bronsema-eisenga Accommodatietype: Stacaravan Waikiki 2 Waardering: 8.

Kids kunnen gemakkelijk hun eigen gang gaan ,animatie stelt niet zo heel veel voor helaas beetje armoedig en niet altijd even enthousiast. Het meer is heerlijk om in te zwemmen en meestal warmer dan het zwembad Jammer want je betaalt er wel dik voor, camping caldonazzomeer met zwembad.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@sayaprod.com
Adverteren op de portal sayaprod.com