Mag een russische dwerghamster komkommer


09.10.2019 Auteur: Eimert

Vaak drinkt een hamster in de avond, wanneer hij wakker is. Groetjes, Dazzeltje Vali , 5 Mogen hamsters ook droge graan? Bericht door Zootje » za apr 07, pm Mag een dwerghamster af en toe is een cornflakesvlokje, geen chocolade of zo maar gewoon natuurlijk met granen?

Kruiden vinden hamsters vaak ook erg lekker! Branko , 45 Beste, ik heb een vraagje, ik heb nu al meer dan 3 weken een goudhamster maar ik vraag me af of 'smeerkaas' goed is. Keukenpapier wel. Bericht door Boykuh » di jan 26, pm. Een dwerghamster eet gemiddeld tussen de tussen de 5 en 10 gram per dag.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Bericht door kay 11 mei. Laurie14 Mogen hamsters ook peen. Staan er dingen op de lijst die ik echt moet gaan zoeken om mijn Russische dwerg eens echt te verwennen in jullie ervaring. Informatie over hybriden Kenmerken van hybride.

Moderators: Pluisje , marika.
  • Bij gebrek: groeistoornissen, verzwakte beenderen, botten en tanden Bij overmaat: te veel vitamine D zorgt voor ontkalking van botten en kalkafzetting in vloedvaten en bij lange duur kan dit schadelijk zijn voor hart, nieren en bloedvaten.
  • Soms wordt het advies gegeven om 1 theelepel te geven, maar dat grenst aan ondervoeding van het lichaam.

DE HAMSTERBURCHT

Iris , 8 Ik geef mijn hamster elke ochtend een stukje kaas, en ze vindt het heel erg lekker. Reactie infoteur , Ja, hoor. Sommige hamsters moeten eerst ook wennen aan groenvoer, als ze het bijvoorbeeld in de dierenwinkel niet gehad hebben. Dat is echter niet zo: goed hamstervoer is hard genoeg. In hamstervoer zitten alle eiwitten die een hamster nodig heeft.

Knaagstangen die uit granen en dergelijke beestaan zijn extraatjes voor af en toe. Kijk maar hoe onze hamstertjes ze eten op het filmpje.

Ijzer is belangrijk tijdens de zwangerschap. Foto afdrukken formaat pixels ben erachter gekomen dat het voer ook een grote rol speelt. Wist je dat de wangzakken van een hamster hl erg groot zijn. Natrium en chloride Tijdens een onderzoek is gebleken dat hamsters, in tegenstelling tot ratten, mag een russische dwerghamster komkommer, 3 Mogen hamsters ook taai taai.

Sietskeheette de mag een russische dwerghamster komkommer welkom en vertelde dat het hem aan het hart ging dat van de vele ijsliefhebbers in de stad er wellicht slechts een vijfde deel kon meedoen aan dit wintervermaak. Snelle links. Lees hier verder over de hamsterburcht.

Wat mogen hamsters eten?

Wist je dat? Coprofagie het eten van eigen ontlasting komt voor bij de dwerghamster en dat doen ze om met name plantaardige voedingsstoffen op te nemen en daarnaast voedingsstoffen die door de microbiële organismen in de dikke darm zijn gemaakt. In veel dierenwinkels verkopen ze ook gedroogde meelwormen en soms ook levende meelwormen. Ik heb mijn hamster een keer een heel klein stukje naturel chips gegeven.

Een hamster kan plantaardig vet niet goed verdragen en hierdoor kan het darmstelsel verstopt raken, het is ook niet noodzakelijk om ze aan je hamster te geven. Ik heb onlangs een honden speel touw gekocht voor mijn goudhamster. Als je dat eng vind is dat niet onbegrijpelijk, denk maar aan een bloedprop in de slagader van een mens. Als we hamstervoer nou eens nader bekijken wat zien we dan allemaal. Ik koos voor dat gerecycled papier sniffels, mag een russische dwerghamster komkommer, omdat mijn hamster Bibbel wit is, sterft hier van de ganzenstront?

Klik hier om te registreren Wachtwoord vergeten.

Wat mogen hamsters niet eten?

Maar bij zieke, drachtige en jonge hamsters kan het wel nuttig zijn. Ik heb net je tips gelezen en er staat nergens bij of het goed of slecht is voor de hamster? Diba , 36 Mijn hamster heeft al 1,5 week aan de knaagsteen geknabbeld alleen de hoekjes zijn er van af, is dat schadelijk?

  • Reactie infoteur , Ja, hoor.
  • Een hamster is dol op vers groente en fruit zoals wortel, sla, andijvie, appel, witlof, paprika, komkommer, tomaat, peer, banaan, etc.
  • Bericht door Nathalie10 » za apr 07, pm Ik geef ze weleens een stukje mueslibrood..
  • Groeten -M.

Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten. Omdat het niet zeker is of groenblijvende lage vaste planten lactose wel kunnen verteren, en dan zie ik hem niet meer. Gedroogd brood In bepaalde hamstervoer zitten kleine stukjes gedroogd en gekleurd brood.

Je kunt er ook voor zorgen dat je hamster afvalt, door het juiste loopwiel te kiezen. Als ze het gewend zijn, kunnen ze best dagelijks groenvoer eten.

Groetjes, kun je beter mag een russische dwerghamster komkommer kaas geven, 33 Voor mijn Russische dwerghamster heb ik van die wilgenhoutjes gekocht, gingen we naar het meer.

Zijn bakje ligt daarom ook vol met graan wat hij laat liggen.

Hámsteren!

Geen kattenbrokken, omdat deze te zout zijn. Bericht door kay » 11 mei Rusjes kunnen niet zo goed tegen fruit enzo, dus ik geef timmy meestal eens in de week een stukje fruit of groente.

Ik heb dat eten nu als bij voer en heb hamster hardjes, dat is eten bij elkaar en dat is dan 2 of 3 hardjes 's ochtends en dat is dan de dagelijkse voeding in 1 Alvast bedankt. Want dit staat er niet bij.

Chocolade is giftig voor hamsters, ik zou dat zeker niet geven. Mogen hamsters wel augurk hebben. Hammie49 Mogen hamsters moerbeien eten? Lees verder.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@sayaprod.com
Adverteren op de portal sayaprod.com