Datum rijbewijs gehaald achterhalen


09.10.2019 Auteur: Titus

De veiligheidstechnieken zijn beproefd in de praktijk en staan bekend als fraudebestendig. Wordt jij zo vaak gecontroleerd Fred? Dat was de datum toen ik mijn NL rijbewijs afgegeven heb en er een Duits rijbewijs voor terug kreeg.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Kun je een auto wassen met iets anders dan auto wasmiddelen zoals bv. Wat overigens ook nog steeds niet in orde is, heb vorige week een briefje gestuurd naar de RDW in Venlo. Heeft iemand misschien een telefoonnummer dat ik van hieruit kan bellen? En als je die gegevens wilt gebruiken voor een rijbewijs in het buitenland dan zullen ze daar om een geldig rijbewijs vragen, en niet de gegevens wanneer of waar ooit je rijbewijs is afgegeven.

Ook mogen Belgen hun rijbewijs halen in het gewest van hun keuze principe van de wederzijdse erkenning. Zelfs al ben je geslaagd in je praktijk, als je je rijbewijs nog niet in handen hebt telt je praktijk resultaat niet. Wat blijkt, datum rijbewijs gehaald achterhalen, en niet van het voorgaande rijbewijs! Off topic Zoeken in? Ze kunnen de afgifte datum maar opvragen van je "huidige" rijbewijs, ze hebben die gegevens helemaal niet meer.

Afbeelding toevoegen! Gaat het toch nog goed komen.

De datum die op je rijbewijs staat is de afgeleverde datum, het is ook de enigste datum, dus die telt. Ik denk dat ik de mijne mooi laat verlopen. Bericht door WimKLT ยป di jan 25, pm Wel apart, heb ergens ook mijn eerste rijbewijs ook nog na behalen van A achter -eerst b met e- 0f Wat ik nu lees en nog moet bekijken is: die datum zal bij mij ook wel zo zijn.

Hoofdnavigatie

Dat afmelden is blijkbaar niet gelukt, al heeft niemand nog enig idee waar de Nederlandse papieren van mijn auto gebleven zijn. Dat was destijds een taak van de provincie en die gegevens zijn na verloop van tijd vernietigd o. Die oude papieren troep hadden ze al weggedaan. Door deze maatregelen hoopt Justitie dat te verminderen. Inmiddels ook een mailtje gestuurd naar het CBR, alhoewel zij helemaal niks te maken hebben met de papiertjes.

Beerenburgertje 07 april Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

  • Inmiddels ook een mailtje gestuurd naar het CBR, alhoewel zij helemaal niks te maken hebben met de papiertjes. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.
  • Forum Help Search Register Login.

Opmaak verwijderen. Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten. Waar haalt de politie haar informatie b? Note: Your post will require moderator approval before it will be visible. Wel tegenslag :S.

Play for fun. De auto is nu wel goed verzekerd in Nederland en in Duitsland en ik betaal dubbele wegenbelasting, al is het Duitse bedrag te verwaarlozen, 94 euro voor het hele jaar. Het 'pasje', dat is toch pa na gekomen. Rij nooit sneller dan je beschermengel vliegen kan.

Wordt jij zo vaak gecontroleerd Fred. By henkie SuperForumposter Date Wordt vervolgd. Plaats reactie. Gast roger. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan.

Navigatiemenu

Off topic Zoeken in. Hoe komt men tot die ? Deel dit bericht Link naar bericht Deel via andere websites.

  • Wordt vervolgd.
  • Wat wil het geval, ik heb in februari mijn BE rijbewijs gehaald, in kwam daar een A bij.
  • Als je rijdt, drink je niet PUNT.
  • Stel je vraag!

Maareh, 94 euro wegenbelasting per jaar?. En zowaar, datum rijbewijs gehaald achterhalen, ik meen heb gehaald. Powered by mwForum 2. Of was die er nog niet in. Via datum rijbewijs gehaald achterhalen data wordt berekend wanneer en voor hoelang het rijbewijs vernieuwd dient te worden.

Meteen naar Veendam gebeld. Nu rij ik al sinds jaar en dag op een cc motorfiets rond en daar mag je op rijden als monster energy drink buy je Klasse 3 rijbewijs voor, ik kreeg vandaag per post een verklaring van een mevrouw dat ze mijn Niederlndische FZ-Papieren heeft ingenomen op de gegevens van het nieuwe kenteken en een kopie van het NL kenteken, how much risk you can stand.

Bericht door Silver di jan 25, hield ze tussen 1966 en 1968 miljoenen mensen aan de buis gekluisterd.

Join the conversation

De politie heeft alle begrip, maar ik wil graag op mijn rijbewijs een notitie wanneer ik mijn oorspronkelijke rijbewijs heb gehaald. Ook volstaat het als u tenminste zes maanden staat ingeschreven aan een in Nederland gevestigde universiteit, school voor middelbaar, voortgezet of hoger beroepsonderwijs of andere school voor middelbaar, voortgezet of hoger onderwijs. Bij dat ambt in Flensburg zou men dan alles in Nederland afmelden, samen met die andere honderden Nederlandse kentekens die jaarlijks richting Nederland gaan.

Wellicht bestaat er bij hen een databank van eerste afgiftes en kun je daar een uittreksel uit hun bestand opvragen.

Kun je een auto wassen met iets anders dan auto wasmiddelen zoals bv. Navigatiemenu Het experiment werd gestart om de verkeersveiligheid te vergroten? Een echtheidsverklaring opvragen bij de RDW kan al wat duidelijkheid scheppen waarschijnlijk.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@sayaprod.com
Adverteren op de portal sayaprod.com